Ламинат клас 33 - предимства и недостатъци 

EggerFlooring Tarnovo-EGGER подови настилки


  • Ламиниран паркет | Цени,марки,видове ламинирани паркети
  • Паркет | Цени масивни естествени паркети
  • Екстериорни и интериорни облицовки и настилки


Ламинат клас 33 - предимства и недостатъци / 07.03.2021 08:13

Ламинат клас 33 - предимства и недостатъци

Независимо от своя клас и модел, ламинатът има редица положителни качества. Те включват трайност, устойчивост на химични и физически влияния, якост и т.н. Също така отбелязваме, че 33-ият клас ламинат се отличава с прост процес на полагане. Не се изискват никакви специални инструменти или умения. Панелите се фиксират с помощта на система, наречена клик система за монтаж. Този ламинат е устойчив на ултравиолетови лъчи и устойчив на слънчева светлина. Освен това не отделя токсични изпарения. Благодарение на специалния антистатичен материал, който покрива цялата повърхност на ламината, се предотвратяват драскотини и пукнатини. И освен това е не е запалим и не е източник на патогени.


Недостатъци на ламинат клас 33 ламинат

Да, 33-ият клас ламинат не е без недостатъците си. Първият е относително високата цена. Но в същото време качеството на материала е ненадминато. Също така ламинатът отеква при ходене. Но ако използвате специална подложка, тогава този ефект е значително намален. Също така, ламинираният паркет изисква равен под за монтажа му. В този случай грапавата повърхност трябва да бъде изравнена с циментова замазка. Ако неравностите са дълбоки и големи, може да е трудно да се фиксира ламинат. Но е лесно да замените отделен ламел, защото  е необходимо да разглобявате цялото покритие на пода.

Затова смело купувайте ламинат клас 33 и се наслаждавайте на отличните му характеристики. Последни новини / Блог EggerFlooring Tarnovo

Ламинат клас 33 - предимства и недостатъци / 07.03.21

Ламинат клас 33 - предимства и недостатъци повече...

Клас ламинат 32 - средна цена и отлични характеристики / 07.03.21

Клас ламинат 32 - средна цена и отлични характеристики повече...

Свържете се с нас!